top of page

Hej!

Mitt namn är Johanna och jag med familj bor norr om Stockholm. I familjen har vi just nu 4st katter och 2 barn. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och tidigare har jag fött upp gangare som gerbiler, degusar och olika jirds (ökenråttor). Men jag var även utställningsdomare och har rest runt i Sverige och Finland för att bedöma djur. Jag är utbildad djurvårdade och har jobbat på flera djurkliniker genom åren men just nu jobbar jag på Karolinska Institutet för att föra forskningen framåt. 

Vi startade vårt katteri med stamnamnsbevis 2017 och nu när våra barn börjar bli äldre så ska jag äntligen ta tag i diplomeringen via Sverak. Mina första katter var Bengaler men när jag började som fodervärd till vår första Devon rex Dexter så kändes de som att vi verkligen hade hittat rasen för oss.

Jag ville ha en trevlig framåt katt som gärna som ligger i knät och vill mysa. Det var precis det Dexter var/är och jag bestämde mig ganska fort att om vi kan få fram friska, trevliga individer med mycket personlighet så vill vi kunna föda upp så fler kan få ta del av denna underbara ras.

.

bottom of page